Kerstgroet Straver Groep

Namens het gehele team van de Straver Groep wensen wij u fijne feestdagen en een gezond 2021.

Officiële vlag uitvaartvervoer

Aanscherping coronamaatregelen

De tweede coronagolf is een feit. Steeds meer mensen raken besmet met het coronavirus. Tijdens de landelijke persconferentie van minister-president Mark Rutte en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge op 29 september 2020 zijn daarom nieuwe maatregelen afgekondigd. Maatregelen die nodig zijn om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Rouwauto's hal 2

Alle corona maatregelen tav uitvaartvervoer op een rij

Om uitvoering te geven aan de coronamaatregelen vanuit de overheid tegen het coronavirus, hebben we ten aanzien van ons uitvaartvervoer een aantal extra aanpassingen doorgevoerd. Hieronder vindt u het aangescherpte overzicht met onze maatregelen per 22 juni 2020.

Blauwe rouwauto met bloemen voor een respectvol afscheid in corona tijd

Corona maatregelen Straver Mobility Uitvaartvervoer

De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners staan voorop en daarom houden we bij Straver Mobility Uitvaartvervoer de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM, GGD, Overheid en andere autoriteiten, en stemmen af met onze collega organisaties in de uitvaartbranche.

Coronavirus RIVM bij COVID-19 en overlijden

COVID-19 en overlijden (Bron; RIVM)

Het is belangrijk dat directe naasten afscheid kunnen nemen van een persoon met COVID-19, die op sterven ligt. Het is mogelijk dat een directe naaste ook COVID-19 heeft. In dat geval is overleg met het afdelingspersoneel of de afdeling Infectiepreventie van het ziekenhuis nodig, zodat afscheid nemen gefaciliteerd kan worden, waardoor het risico op verdere verspreiding wordt geminimaliseerd.

Coronavirus RIVM bij COVID-19 en overlijden

Informatie over het coronavirus voor de uitvaartbranche

Speciaal voor uitvaartondernemers, uitvaartverzorgers, begrafenisondernemers en andere collega’s in de uitvaartbranche heeft Funeral Assist een besloten pagina aangemaakt met daarop informatie over het coronavirus en maatregelen die bij Funeral Assist getroffen worden ter bescherming van u en de medewerkers.

Coronavirus RIVM bij COVID-19 en overlijden

Informatie over coronavirus (COVID-19) voor zorgprofessionals (Bron; RIVM)

Het nieuwe coronavirus is een virus dat door besmette druppels die vrijkomen bij hoesten en niezen en (direct) contact overgebracht wordt van mens op mens. Griepvirussen worden op dezelfde wijze verspreid. De zorg voor een patiënt overleden aan het nieuwe coronavirus is daarom hetzelfde als de zorg voor een patiënt overleden aan griep (influenza). De reguliere hygiënemaatregelen die gelden voor de uitvaartbranche volstaan daarom ook voor de zorg voor overledenen aan het nieuwe coronavirus.

Witte Mercedes Rouwauto – XL Glas uitvoering - Straver Mobility Uitvaartvervoer

Funeral Comfort Van

Sinds kort nieuw in de collectie van Straver Mobility; de Funeral Comfort Van.
Deze Mercedes-Benz V-klasse is een variant op de bekende verlengde volgauto. In deze zeer luxe en ruime voertuigen zitten de passagiers tegenover elkaar. Het interieur biedt maximaal comfort, waaronder een ruime instap, luxe stoelen, dubbele airconditioning en geblindeerde ramen.

Al 60 jaar specialist in mobiliteit. Straver Mobility, een ervaren vervoersbedrijf in Gouda sinds 1959.

60 jaar Straver

De Straver Groep vierde haar 60 jarig jubileum, het uitgelezen moment voor klanten, relaties, familie en andere belangstellenden om een kijkje achter de schermen te nemen binnen onze hoofdvestiging in Gouda.

Rouwauto met luipaardprint

Cheetah rouwauto

Op 26 maart tijdens Funeral Future in Assen presenteerde Straver Mobilty een rouwauto met luipaardprint. Met een knipoog naar de hedendaagse damesmode. Voor een persoonlijke uitvaart. Nu te reserveren.