Aanpassing dienstverlening vanwege sterke stijging aantal coronabesmettingen


Het aantal coronabesmettingen is nog nooit zo hoog geweest als in de laatste weken. Tijdens de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge op 26 november 2021 zijn daarom strengere corona maatregelen afgekondigd. Maatregelen die nodig zijn om de verspreiding van het coronavirus opnieuw tegen te gaan.

Naar aanleiding hiervan en om de veiligheid van onze medewerkers én de continuïteit van de dienstverlening te waarborgen zien wij ons genoodzaakt om voor ons uitvaartvervoer de maatregelen ook verder aan te scherpen.

Aanpassing dienstverlening uitvaartvervoer
  • Bij een rouwauto kan tot nader order geen bijrijder meerijden.
  • Ook in de volgauto’s kan de zitplaats naast de bestuurder opnieuw niet gebruikt worden.
  • Onze volgwagens zijn voorzien van een (spatscherm) afscheiding tussen de bestuurder en de banken. In een korte volgauto kunnen drie personen plaatsnemen en in een lange volgauto zes personen. Het dragen van een mondkapje mag, maar is niet verplicht. We houden bij het in- en uitstappen zo veel als mogelijk 1,5 meter afstand (de chauffeur doet de deur open en doet een stap naar achteren).

Met deze aanscherping van coronamaatregelen hopen wij onze chauffeurs en reizigers zo goed mogelijk te beschermen en de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen. We rekenen op ieders medewerking.

Spatscherm volgauto
Anti corona spatscherm volgauto