Corona maatregelen

Straver Mobility Uitvaartvervoer


Let op: er is een aangescherpt overzicht van onze maatregelen beschikbaar, lees hier al onze aanpassing t.a.v. uitvaartvervoer per 22 juni op een rij.

De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners staan voorop en daarom houden we bij Straver Mobility Uitvaartvervoer de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM, GGD, Overheid en andere autoriteiten, en stemmen af met onze collega organisaties in de uitvaartbranche.

Uit veiligheidsoogpunt is het op dit moment niet mogelijk om als bijrijder naast de chauffeur in de rouwauto plaats nemen. In onze volgauto’s kunnen nabestaanden in rouwstoet verband achter hun overleden dierbare aanrijden naar de uitvaartdienst.

Om de afstandsregel in acht te nemen, bieden deze normaal 7-persoons voertuigen nu plaats voor maximaal 4 personen. Alleen mensen zonder klachten als koorts, verkoudheid, keelpijn en hoesten kunnen meerijden. Aanvullend is er ter bescherming van de chauffeur een doorzichtige afscheiding geplaatst. En na elke uitvaart worden de staatsievoertuigen volledig gedesinfecteerd.

Daarnaast hanteren onze medewerkers allemaal de algemene gedragsregels van de overheid, we schudden geen handen en houden afstand.

Wij doen er alles aan om uw en onze gezondheid en veiligheid zo goed als mogelijk te waarborgen!