GMC Uitvaarttruck

GMC Uitvaarttruck

Specificaties

  • 13 Personen
  • GMC
  • Bijzonder
  • Legergroen
Print Friendly, PDF & Email

Omschrijving

De GMC is een uniek voertuig met een bijzondere geschiedenis, kort gezegd speelde dit type voertuig een belangrijke rol om de rit naar de bevrijding mogelijk te maken. Naast dat dit historische voertuig een krachtige uitstraling heeft is het vooral heel waardevol om als nabestaande rondom jullie geliefde te kunnen zitten tijdens de rit naar de laatste rustplaats.

De laadbak is 3,5 meter lang en 2,25 meter breed, de zijkanten van de laadbak zijn voorzien van uitklapbare banken. Het mooiste is om met de bak open te rijden, maar in geval van regen is de kap in een handomdraai bevestigt. Rondom de overledene kunnen 12 nabestaanden zitten, ook is er de mogelijkheid voor 1 persoon naast de chauffeur.

Het is ook mogelijk om in een colonne van G.M.C. Trucks de overledene naar de laatste rustplaats te begeleiden. De rouwstoet straalt op deze manier één stijl uit en de nabestaanden hoeven zich in deze moeilijke tijd niet te focussen op het verkeer. In iedere G.M.C. Truck kunnen tussen de 13 en 15 nabestaanden meerijden.

GMC Uitvaarttruck legertruck
GMC Uitvaarttruck met volgtruck
GMC Uitvaarttruck uitvaartkist
GMC Uitvaarttruck
GMC Uitvaarttruck met colonne volgtrucks
GMC Uitvaarttruck met uitvaartkist en nabestaanden