Blauwe Cadillac Volgauto – 7 persoons
  • De werkelijke uitvoering kan licht afwijken van de getoonde afbeelding

Cadillac Volgauto

Specificaties

  • 7 Personen
  • Cadillac
  • Traditioneel
  • Blauw
Print Friendly, PDF & Email

Omschrijving

Geen alledaagse keuze deze statige, stijlvolle blauwe Cadillac volgauto, maar voor wie niet gaat voor de traditionele uitvaart kleur zwart, een heel mooi alternatief. Wel de donkere kleur, die toch vaak gezien wordt als ‘de kleur’ keuze voor een uitvaart, maar iets vriendelijker. De kleur blauw heeft als betekenis trouw en betrouwbaar, maar wordt ook geassocieerd met rust en vrede, een mooie symbolische keuze voor het begeleiden van een dierbare naar zijn/haar laatste rustplaats. Volgauto’s zijn natuurlijk ook uitermate geschikt voor het vervoeren van naaste familie achter een rouwkoets, uitvaarttruck, rouwcaravan of zonder rouwvervoer naar een afscheidslocatie.

Deze volgauto is geschikt voor 7 personen, voorzien van geblindeerd glas ter verhoging van uw privacy en 2 standaards met de van rechtswege vastgestelde vlaggen ter vorming van een officiële rouwstoet.

Eén rollator of rolstoel kan eenvoudig meegenomen worden en wordt door uw hulpvaardige chauffeur nadat u bent ingestapt overgenomen, ingeklapt en meegenomen. Bij het uitstappen zorgt uw chauffeur dat uw rollator of rolstoel weer gereed staat.

Blauwe Cadillac Volgauto – 7 persoons
Blauwe Cadillac Rouwauto – Landaulet uitvoering