OVER ONS

SINDS 1959

Het was het jaar 1959 waarin mijn opa Koos Straver met vier auto’s Taxibedrijf Jac. Straver startte. Naast de core business taxivervoer verzorgde het bedrijf ook vervoer voor uitvaarten en trouwerijen.

In de afgelopen 60 jaar is het bedrijf omgevormd en uitgegroeid tot één van de grotere vervoersbedrijven in de regio. Als specialist op het gebied van mobiliteit draagt het bedrijf sinds 2009 de naam Straver Mobility.

FAMILIEBEDRIJF

Van oorsprong zijn we een echt familiebedrijf. Ondernemen met passie en een hoge betrokkenheid vanuit het hele team is de kern van onze organisatie. Ondanks dat medewerkers niet meer allemaal de naam Straver dragen is het familiegevoel altijd gebleven.

Heden ten dagen verzorgt Straver Mobility nog steeds vervoer voor uitvaarten en trouwerijen, maar heeft het taxivervoer van toen plaatsgemaakt voor luxevervoer en zorgvervoer. Tevens beschikken we over een werkplaats waar het onderhoud plaats vindt van onze eigen voertuigen.

SAMEN SUCCESVOL

Samen met ons team enthousiaste medewerkers proberen we iedere dag weer een kwalitatieve dienstverlening te leveren. We willen de beste in ons werk zijn. Betrokkenheid en 100% servicegerichtheid staan daarbij centraal. Het zijn onze mensen die het verschil maken.

Het is ’the choise to make it personal’.

Patrik Straver
Patrik Straver

Patrik Straver

Algemeen Directeur

Hans Straver

Hans Straver

Senior Adviseur
Brigitte Straver

Brigitte Straver

Marketing & Sales
Joeri Blokland

Joeri Blokland

Operationeel Manager
Barry de Jong

Barry de Jong

Manager Bedrijfsbureau
Nico Slappendel

Nico Slappendel

Service medewerker
Marco Wouters

Marco Wouters

Medewerker Technische Dienst